Η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, στο πλευρό των πληγέντων

Στην Αθήνα βρέθηκε η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, όπου πραγματοποίησε συνάντηση με την υπουργό Τουρισμού Ελενα Κουντουρά, κατά την οποία εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή της στους πληγέντες της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική.

Η Βρετανίδα συγγραφέας, κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγός, με πλούσια φιλανθρωπική δράση, μητέρα της πριγκίπισσας Βεατρίκης και της πριγκίπισσας Ευγενίας, και πρώην νύφη της βασίλισσας Ελισάβετ, υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των πληγέντων δηλώνοντας πως θα τους παράσχει κάθε βοήθεια.

«Είμαι φιλάνθρωπος και είναι εντυπωσιακό το πως όλοι δουλεύουν σκληρά για να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους. Και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα. Και είναι σημαντικό να το πούμε αυτό σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και ο κόσμος πρέπει να έλθει και να δει πόσο όμορφη είναι» επεσήμανε η δούκισσα, η οποία επιπλέον επικρότησε το έργο της υπουργού.

Η Έλενα Κουντουρά, αφού ευχαρίστησε τη Σάρα Φέργκιουσον για τα λόγια της, σημείωσε ότι η κυβέρνηση πράττει ό,τι είναι απαραίτητο για να βοηθήσει τους πληγέντες.

ΑττικήΈλενα ΚουντουράπληγέντεςπυρκαγιέςΣάρα Φέργκιουσον