Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις για σήμερα Πέμπτη 15 Ιανουαρίου

Για σήμερα Πέμπτη προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες και χαμηλές θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες και χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ κατά τόπους η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 2 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 1 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από -1 έως 13 βαθμούς), 6 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Βορειοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και το Νοτιοδυτικό Αιγαίο όπου θα πνέουν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

καιρός