"Τρελλή" Porsche σκόρπισε το θάνατο στην Αθηνών-Λαμίας-Σοκαριστικό βίντεο

Τέσσερα άτομα, μεταξύ αυτών μία 33χρονη μητέρα και το τριών ετών μωρό της βρήκαν φρικτό θάνατο, όταν μία Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο σε πάρκινγκ στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Το πολύνεκρο δυστύχημα που σόκαρε το πανελλήνιο συνέβη την Κυριακή λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Στην Porsche  επέβαινε ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών,  γιος του Αποστόλου Βακάκη, ιδιοκτήτη της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Η 33χρονη από την Πτολεμαΐδα που έχασε τη ζωή της και ο σύζυγός της

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που η Porsche μπαίνει με πολύ μεγάλη ταχύτητα μέσα στο πάρκινγκ και προσκρούει στο σταθμευμένο ΙΧ .

Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος

Τραγική φιγούρα ο οδηγός του ΙΧ, που είδε τη γυναίκα και το παιδί του να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια του.

Αναλυτικότερα, ένα αυτοκίνητο Honda στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια σταμάτησε στο πάρκινγκ που υπάρχει στο σημείο και έχει και τουαλέτες. Ο οδηγός κατέβηκε να πάει στην τουαλέτα και μέσα στο αυτοκίνητο παρέμεινε η σύζυγός του με το μωρό τους.

Την ώρα που ο πατέρας μπήκε στην τουαλέτα μια Porsche ανεξέλεγκτη, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας, έπεσε πάνω στο Honda.

Το τοπίο μοιάζει βομβαρδισμένο, ενώ τα δυο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η μάνα με το μωρό βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σκοτώθηκαν και τα δυο άτομα που επέβαιναν στην Porsche. Ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες στην Porsche πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο και σκοτώθηκε, ενώ ο άλλος απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο πατέρας και οδηγός του Honda μόλις άκουσε το θόρυβο πετάχτηκε έξω από τις τουαλέτες και είδε τα δυο αυτοκίνητα διαλυμένα να φλέγονται. Έτρεξε να βοηθήσει τη γυναίκα του και το παιδί του, άλλα ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια.

«Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη. Σταμάτησαν στις τουαλέτες και ήρθε η πόρσε να σκορπίσει το θάνατο. Ήταν μέσα στο πάρκινγκ όχι στην άκρη του δρόμου, αλλά μέσα στο πάρκινγκ…», είπε σοκαρισμένος διερχόμενος οδηγός στο LamiaReport.

τροχαίο