Ανοιξιάτικος καιρός: Άνοδος θερμοκρασίας με νεφώσεις

Ανοιξιάτικα παιχνίδια φαίνεται πως κάνει ο καιρός, καθώς αύριο θα υπάρχουν νεφωώσεις αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας, σύμφωνα με την ΕΜΥ, ενώ δεν αποκλείονται οι ανοιξιάτικες βροχές τις επόμενες ημέρες.

Ο καιρός του τριημέρου:

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από τις μεσημεριανές ώρες και από τα δυτικά θα πυκνώσουν, σημαντική εξασθένηση των ανέμων και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 22 Απριλίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 24 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 9 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 12 έως 25 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα βόρεια πελάγη ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια πελάγη ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ αλλά σταδιακά θα παρουσιάσουν σημαντική εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς.
ο Σάββατο (23/04) λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω άνοδο.

Την Κυριακή (24/04), τη Μεγάλη Δευτέρα (25/04) και τη Μεγάλη Τρίτη 26-04-2016 προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση τη Μεγάλη Τρίτη.

καιρός