Χειροτέχνικα: Η γιορτή του χειροποίητου επιστρέφει και διεκδικεί... το Γκίνες!

Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY επιστρέφει στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (δίπλα στο μετρό Ανθούπολη) για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο, στις 1,2,3 Απριλίου 2016 και αυτή τη φορά, εκτός από την παρουσίαση εκατοντάδων νέων προϊόντων, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της μια απρόσμενη έκπληξη: τους καλεί να πλέξουν όλοι μαζί, διεκδικώντας μια θέση στο βιβλίο Γκίνες!

Συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία ανήκει στο ftiaxto.gr, το οποίο,  με την υποστήριξη του KANGAROO-KANGAROOCRAFT βρήκε έναν πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο να συμμετέχει στη Χειροτέχνικα, συγκεντρώνοντας τα περισσότερα άτομα που πλέκουν με βελονάκι στον ίδιο χώρο για 15 λεπτά, με σκοπό την κατάρριψη του ρεκόρ Γκίνες!  Το ρεκόρ κατέχει έως τώρα, το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο της Νιγηρίας με 485 πλέκτες και πλέκτριες. Ο “μαραθώνιος” πλεξίματος ξεκινά το Σάββατο 2 Απριλίου στις 16:00.

Φυσικά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για πολύ περισσότερα πράγματα από το πλέξιμο. Όπως κάθε χρόνο, θα βρουν υλικά DIY, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία κλπ.

Η γιορτή του χειροποίητου οργανώνεται για 6η συνεχόμενη χρονιά και ελπίζει να σπάσει το ρεκόρ επισκεπτών όλων των προηγούμενων. Βράδυ Κυριακής θα γνωρίζουμε αν πέτυχε το στόχο της…

 

 

Χειροτέχνικα