Γιώργος Ζησιάδης: Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του Σαν Φρανσίσκο

Συνέντευξη στο ηλεκτρονικό περιοδικό ellines.com, παραχώρησε ο Γιώργος Ζησιάδης, ένας από τους πιο δημιουργικούς καλλιτέχνες και, όπως λέγεται, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του Σαν Φρανσίσκο.

Ο Γ. Ζησιάδης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και η καταγωγή του είναι από τη Θεσσαλονίκη, την οποία επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι.

Μεγάλωσε σε μία από τις πιο ελληνικές γειτονιές, όπως τονίζει ο ίδιος, ενώ πήγε σε ελληνικό σχολείο και σε αυτό οφείλει το γεγονός ότι μιλά πολύ καλά Ελληνικά.

«Μεγάλωσα στην Αστόρια της Νέας Υόρκης σε μία άκρως ελληνική γειτονιά. Το γεγονός ότι κάθε καλοκαίρι ως παιδί το περνούσα στην Ελλάδα, βοήθησε στο να μεγαλώσω με 2 κουλτούρες» δηλώνει στη συνέντευξή του στο ellines.com.

Στη συνέχεια φοίτησε στο Stuyvesant High School και ακολούθησε το Harvard, απ’ όπου αποφοίτησε το 2011, με σπουδές Κοινωνιολογίας.

Στόχος του είναι να εμφυσήσει τη δημιουργικότητα και το χιούμορ της ανατροπής στην καθημερινή ζωή.

Δουλειές του έχουν φιλοξενηθεί στα πιο σημαντικά περιοδικά και εφημερίδες, όπως το TIME και τα NPR, WIRED, FastCompany, PSFK.

Τον έχουν περιγράψει ως τον «πιο ευτυχισμένο κάτοικο του Σαν Φρανσίσκο» και ο ίδιος με τη σειρά του προσπαθεί να κάνει λίγο πιο χαρούμενους τους κατοίκους της πόλης: «Ευτυχία για μένα είναι να εκτιμάς την ομορφιά αυτών που σε περιβάλλουν κάθε στιγμή. Αυτό προσπαθώ να τονίσω με τα περισσότερα από τα δρώμενά μου».
Πηγή: http://www.ellines.com/

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=31205&subid=2&pubid=113233425