Σε απολογία τρεις ΠΑΕ για «ύποπτα» ματς

Τη Μεγάλη Τρίτη (7/4) καλούνται από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League να απολογηθούν οι τρεις ομάδες της Football League (Β’ Εθνική), στις οποίες ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για «ύποπτους» αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, οι ΠΑΕ Ηρακλής και Εθνικός Γαζώρου καλούνται να απολογηθούν για τη μεταξύ τους αναμέτρηση της 1ης Μαρτίου, ενώ η ΠΑΕ Φωστήρας για το παιχνίδι της 9ης Φεβρουαρίου με τον Αχαρναϊκό.

Με αφορμή τις υποθέσεις αυτές, το διοικητικό συμβούλιο της Football League, το οποίο συνεδρίασε σήμερα, εξέδωσε ανακοίνωση στήριξης των τριών ομάδων, προαναγγέλλοντας μάλιστα μηνύσεις και αγωγές σε ΜΜΕ που δημοσιεύουν σχετικές πληροφορίες, πριν συνταχθούν και κοινοποιηθούν στους εμπλεκόμενους τα σχετικά κατηγορητήρια. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αποφάσισε ομόφωνα να καταγγείλει όσα ΜΜΕ, παράγουν ή αναπαράγουν δημοσιεύματα, έχοντας προνομιακές σχέσεις με τη συγκεκριμένη εταιρία ανίχνευσης στοιχηματικής απάτης, πριν συνταχθούν τα κατηγορητήρια, κοινοποιηθούν στους θιγόμενους και τηρηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Η Νομική Υπηρεσία της Διοργανώτριας επεξεργάζεται τη δυνατότητα μηνύσεων και αγωγών σε όσους ευθύνονται για όσους δυσφημούν δημόσια ομάδες. Το Δ.Σ. ομόφωνα στηρίζει τις Διοικήσεις των ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908, ΦΩΣΤΗΡ καθώς και όλων των ομάδων που κατά το παρελθόν κατηγορήθηκαν και αθωώθηκαν και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος».

Football Leagueαπολογία ομάδων