Γάμος Γιάννη Αντετοκούνμπο: Οι φωτογραφίες μετά το γαμήλιο πάρτι

Οι πρώτες αναμνηστικές φωτογραφίες από τον γάμο του σπουδαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα Γιάννη Αντετοκούνμπο με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ,και του γλεντιού που ακολούθησε την ένωση του ζεύγους είδαν το φως της δημοσιότητας.

Σε αυτές, ο σταρ του ΝΒΑ αγκαλιασμένος από φίλους και διάσημους συναθλητές του, όπως ο Κρις Μίντλετον και ο Λεμπρόν Τζέιμς, γιορτάζει την ένωση με τα δεσμά του γάμου, ο οποίος έλαβε χώρα στο πολυτελές θέρετρο του Costa Navarino στη Μεσσηνία, με το γαμήλιο γεγονός να θεωρείται από πολλούς ως «ο γάμος της χρονιάς».

 

Υπενθυμίζεται πως στον γάμο του 29χρονου σούπερ σταρ του ΝΒΑ και της Εθνικής Ελλάδος έδωσαν το «παρών» αρκετά γνωστά ονόματα από τον χώρο του μπάσκετ και αρκετοί φίλοι του, με τους οποίους ήταν συμπαίκτης στα πρώτα του βήματα στον Φιλαθλητικό.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου την Κυριακή (1/9), σε ένα γεγονός που εκτός από ελληνικό «χρώμα», είχε, επίσης, νιγηριανό, αλλά και από NBA.

Ο γάμος ήρθε ως επιστέγασμα της δεακετούς σχέσης και των τριών παιδιών τους, του 4χρονου Λίαμ, του 3χρονου Μάβερικ και της 11 μηνών Εύας.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ, ΕΡΤ

Costa NavarinoγάμοςΓιάννης ΑντετοκούνμποΛεΜπρον Τζέιμς