Ο Ρονάλντο επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η μεγάλη επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι πλέον γεγονός καθώς πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Ο Πορτογάλος επιθετικός αποχαιρέτησε το πρωί τους μπιανκονέρι και το μεσημέρι αναχώρησε από το Τορίνο, με προορισμό τη Λισαβόνα και όχι το Μάντσεστερ όπου θεωρητικά σήμερα το πρωί θα βρίσκονταν για να υπογράψει το συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι. Τουλάχιστον αυτό πίστευε όλος ο κόσμος…

Το ταξίδι στο Μάντσεστερ θα γίνει εκτός απροόπτου μέσα στο Σαββατοκύριακο, όμως αντί για το Ίτιχαντ ο CR7 θα βρεθεί στο παλιό του σπίτι, το Όλντ Τράφορντ καθώς η Γιουνάιτεντ επιδεικνύοντας τρομερά αντανακλαστικά κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα και να είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της μεγάλης αρπαγής.

 

Η Σίτι ήταν αυτή που ξεκίνησε το… ξελόγιασμα του Πορτογάλου και έπεισε τον παίκτη να αποχωρήσει από το Τορίνο, αλλά η κίνηση της διέρρευσε πριν πάρει την υπογραφή του και η Γιουνάιτεντ έβαλε τα μεγάλα μέσα.

Αφού αρχικά ο Μπρούνο Φερνάντες ανέλαβε να μιλήσει με τον συμπατριώτη του προκειμένου να επιβεβαιώσει την πρόθεση αποχώρησης του από την Serie A και τους μπιανκονέρι, κατόπιν στο κόλπο μπήκε και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον οποίο ο Ρονάλντο έχει ως δεύτερο πατέρα και του οφείλει σε μεγάλο βαθμό την τεράστια καριέρα του.

Αυτός απαίτησε την απόκτηση του από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2003, πριν φύγει για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2009, αντί ποσού ρεκόρ για την εποχή, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ κι αυτός απαίτησε τώρα από τη διοίκηση της Γιουνάιτεντ την επιστροφή του.

Μάντσεστερ ΓιουνάϊτεντΡονάλντο