Αποθέωση για τον Φερνάντο Τόρες στη Μαδρίτη

Στο «σπίτι» του βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο Φερνάντο Τόρες: Ο ισπανός επιθετικός… πάτησε στη Μαδρίτη και έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τους οπαδούς της Ατλέτικο.

Ο διεθνής φορ που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους «ροχιμπλάνκος» για να συνεχίσει σε Λίβερπουλ, Τσέλσι και Μίλαν, με το που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Μπαράχας» έζησε μια μεγάλη έκπληξη.

Ο άσος της Ατλέτικο έγινε αντικείμενο λατρείας από τον κόσμο, άκουσε το όνομά του να γίνεται ξανά σύνθημα από τους αγαπημένους του οπαδούς, αλλά και ο ίδιος δεν τους… χάλασε χατίρι, αφού φωτογραφήθηκε σχεδόν με όλους.

Φυσικά, ο Τύπος «πολιόρκησε» τον «Nino» για τις πρώτες δηλώσεις του και λίγο μετά την υποδοχή… ήρωα, δεν έκρυψε την ικανοποίηση για το γεγονός πως θα φορέσει ξανά τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος»:

«Είμαι ενθουσιασμένος, ευτυχισμένος και έτοιμος για την επιστροφή. Νιώθω ευγνώμων απέναντι στο σύλλογο και τους οπαδούς του».

Ο Τόρες είναι πολύ πιθανό να κάνει ντεμπούτο στις 7 Ιανουαρίου στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη «μισητή» Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

http://www.tanea.gr/news/sports/article/5194461/apothewsh-tores-apo-opadoys-ths-atletiko-me-to-poy-pathse-madrith/

αποθέωσηΑτλέτικοΜαδρίτη