Τα "μαγικά" του Γιάννη Αντετοκούνμπο (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε στην πλάτη του το Μιλγουόκι και καταγράφοντας το πέμπτο φετινό του triple-double το οδήγησε σε νίκη επί του Ορλάντο (113-110).

Δικαιώνοντας πλήρως την πρόθεση του Τζέισον Κιντ να τον χρίσει πλέι-μέικερ, ο Έλληνας άσος τα έκανε όλα και τελειώνοντας το παιχνίδι με 18 πόντους (8/11 βολές και 5/13 σουτ), 11 ριμπάουντ, 11 ασίστ, 3 κοψίματα και 2 κλεψίματα γνώρισε την αποθέωση από το κοινό των Μπακς.

Κάτι που κατάφερε βέβαια με την συμπαράσταση και των Πάρκερ (26 πόντοι), Μίντλετον (18 πόντοι), Μονρό (18 πόντοι) και Ένις (15), την ίδια ώρα που η εξαιρετική εμφάνιση του Ολαντίπο (με 18 πόντους, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 4 τάπες) δεν αποδεικνυόταν αρκετή, καθώς ο Φουρνιέ απέτυχε να στείλει στην παράταση το ματς με δύσκολο τρίποντο στη λήξη.

Μετά το πέμπτο του φετινό τριπλ-νταμπλ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόταξε και πάλι την επιτυχία όλης της ομάδας, στη νίκη των Μπακς επί του Ορλάντο. «Το πιο σημαντικό είναι ότι νικήσαμε και παίξαμε καλύτερα σαν ομάδα. Ξέρουμε πως πλέον δεν προλαβαίνουμε τα playoffs και το μόνο που μας ενδιαφέρει πλέον είναι να παίζουμε καλύτερα σαν ομάδα», ανέφερε ο 21χρονος άσος. Όσο για το πώς ανταποκρίνεται τόσο καλά ως οργανωτής του παιχνιδιού; «Παίζω με το ένστικτο. Άλλες φορές βγαίνει και άλλες όχι. Μέχρι στιγμής μού έχει βγει σε καλό. Ο κόουτς Κιντ μού μιλά συνέχεια, μου δίνει συμβουλές και μου έχει εμπιστοσύνη. Αυτό τονώνει την αυτοπεποίθησή μου», είπε.

Πηγή: iefimerida.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπομπάσκετ