Honouring Our Legacy: Η γιορτή του εξάστερου Παναθηναϊκού

Πραγματοποιείται αυτήν την ώρα η μεγάλη γιορτή του μπασκετικού Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων να είναι κατάμεστο, από τους φίλους του τριφυλλιού. Κατά τη διάρκεια της μπασκετικής γιορτής του Παναθηναϊκού τιμήθηκε η «χρυσή» πεντάδα» της ομάδας που προέκυψε από ψηφοφορία του κόσμου των πράσινων.

Οι Διαμαντίδης, Μποντιρόγκα, Αλβέρτης, Φώτσης, Βρανκοβιτς μόλις έκαναν την εμφάνισή τους στο παρκέ γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους των πράσινων, ενώ για καθένα ξεχωριστά η ΚΑΕ είχε ετοιμάσει video που προβλήθηκε με τις καλύτερες στιγμές τους στον εξάστερο.

Οι δηλώσεις 

Θανάσης Γιαννακόπουλος: “Φίλοι μου αγαπημένοι. Σας ευχαριστώ για τη σημερινή σας παρουσία και γιατί πάντα ακολουθείτε την πράσινη ιδέα. Όταν πεθάνω θέλω να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού”.

Στόγιαν Βράνκοβιτς: “Ευχαριστώ τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο. Σας αγαπώ! Κυριέ Παύλο ευχαριστώ πάρα πολύ…”.

Φραγκίσκος Αλβέρτης: “Θέλω να σας ευχαριστήσω ακόμα μια φορά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Είναι μεγαλείο να ανήκουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Στις χαρές και στις λύπες μαζί…”.

Μποντιρόγκα: “Καλησπέρα… Για έμενα είναι τεράστια τιμή να παίξω με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ πρόεδρε. Είστε πάντα στην καρδιά μου… Σας αγαπώ πολύ”.

Δημήτρης Διαμαντίδης: “Καλησπέρα. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκομαι εδώ σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα. Όλοι ξέρετε πως σ’ αυτή τη μεγάλη ομάδα πρέπει να βρίσκεστε δίπλα και στα εύκολα και στα δύσκολα. Σας ευχαριστούμε πολύ”.

Αντώνης Φώτσης: «Εμείς αυτά τα χούμε κάθε μέρα. Σε κάθε αγώνα είναι σαν γιορτή. Δεν είναι κάτι διαφορετικό σήμερα. Όλοι μας ξέρετε πόσο αγαπάμε αυτήν την ομάδα, ανεξαρτήτως βραβεύσεων.Όλοι είμαστε εδώ για εσάς, όπως είστε εσείς για εμάς».

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: “Καλή χρονιά να έχουμε. Αυτά τα 25 χρόνια που έχω ζήσει ως φίλαθλος και το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ευχαριστώ τον πατέρα μου που μου έκανε Παναθηναϊκό. Υπάρχουν πάρα πολλοί αθλητές που θα μπορούσαν να βραβευτούν και πιστεύω πως θα γίνουν κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις», είπε στην κάμερα της NOVA ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για το τι περιμένει από τον Παναθηναϊκό τη νέα σεζόν: «Κάτι καλύτερο από πέρσι. Ποιο θα είναι αυτό, θα το δούμε στο τέλος».

Τέλος, για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέφερε πως «για να είναι στην ομάδα σημαίνει πως όλοι μαζί αποφασίσαμε πως είναι το καλό για τον Παναθηναϊκό. Στις δύσκολες εποχές που ζούμε να κρατήσουμε τον αθλητισμό μακριά από όλα τα υπόλοιπα, γιατί αυτός μας κρατάει υγιείς και κόσμιους».

Οι νέες εμφανίσεις του Εξάστερου:

Μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στα σορτσάκια των εντός και εκτός έδρας εμφανίσεων είναι τα έξι αστέρια που αντιστοιχούν στις ισάριθμες κατακτήσεις της Ευρωλίγκας.

Honouring Our LegacyγιορτήΠαναθηναϊκός