Στην αποστολή της ΑΕΚ ο Μπουονανότε

Στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της πρεμιέρας της Super League με τον Πλατανιά συμπεριλήφθηκε ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Δύο 24ωρα απομένουν για την… επίσημη επιστροφή της Ένωσης στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία, μετά την περιπέτεια που είχε τα δύο τελευταία χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες. Το βράδυ του Σαββάτου οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ και από σήμερα ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τους Χανιώτες.

Μεταξύ των «εκλεκτών» του Έλληνα τεχνικού συμπεριλαμβάνεται και ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος είναι 100% έτοιμος, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει. Εκτός αποστολής έμειναν, ο Κορδέρο, που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, ο Μπακάκης, που αναρρώνει από τον τραυματισμό του στο γόνατο και ο Μάνταλος που προπονείται κανονικά αλλά αναμένεται να μπει στα πλάνα του προπονητή από τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Επίσης για λόγους τακτικής αποκλείστηκαν και οι Βούρας, Σβάρνας, Ζόριτς, Φαγέ, Ανδρεόπουλος και Βασιλαντωνόπουλος.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Μπαρόχα, Ανέστη, Γκάλο, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Άρθο, Ντίντακ, Ανάκογλου, Γροντή, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον, Σιμόες, Βάργκας, Μπουονανότε, Πλατέλλα, Αραβίδη, Κρισάντους, Τζεμπούρ.

ΑΕΚαποστολήΜπουονανότε