Επεισόδια και αποβολές στο παιχνίδι Κολομβία-Βραζιλία!

Η Κολομβία φαίνεται να μην… πηγαίνει τον Νεϊμάρ, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες της εθνικής Βραζιλίας. Μετά τον περσινό τραυματισμό του άσου της Μπαρτσελόνα από τον Ζούνιγκα στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Μουντιάλ και τις αλληλοκατηγορίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, η βεντέτα αποδείχθηκε ότι δεν έχει λήξει και πως οι πρωταγωνιστές δεν έχουν ξεχάσει.

Το χθεσινοβραδινό παιχνίδι της σελεσάο με τους «καφετέρος» για το Κόπα Αμέρικα έδειχνε να κυλά ομαλά και το τέλος του αγώνα βρήκε τους Κολομβιανούς νικητές με 1-0, χάρη σε γκολ του Μουρίγιο. Και από εκείνο το σημείο άρχισαν τα όργανα: Με το σφύριγμα της λήξης ο Νεϊμάρ έκανε ένα σουτ απογοήτευσης και οργής προς το τέρμα της Κολομβίας και βρήκε στην πλάτη τον Αρμέρο, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι σφαδάζοντας. Ο Μουρίγιο έτρεξε να ζητήσει τον λόγο, αμέσως μπλέχτηκαν και άλλοι παίκτες και άρχισαν τους διαπληκτισμούς, ενώ έπεσαν και μερικές «ψιλές».

Ο Μπάκα φάνηκε να σπρώχνει δυνατά τον Βραζιλιάνο φορ και στη συνέχεια να έρχεται στα χέρια με τον Ρομπίνιο. Ο διαιτητής παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε λήξει, έτρεξε να επιβάλει την τάξη και απέβαλε τόσο το Νεϊμάρ, όσο και τον Μπάκα, ο οποίος έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με σκισμένη φανέλα.

ΒραζιλίαεπεισόδιακολομβίαΝεϊμάρπαίκτες