Με έναν εντυπωσιακό Μέσι η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μπάγερν με 3-0

Εντυπωσίασε και πάλι ο Λιονέλ Μέσι στο χτεσινό παιχνίδι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Μπάγιερν, με την πρώτη να κερδίζει με 3-0 στη Βαρκελώνη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ευκαιρία για τους «μπλαουγκράνα», καθώς στο 40ό λεπτό ο Νόιερ βγήκε πάλι νικητής σε νέο τετ α τετ με παίκτη της Μπαρτσελόνα, τον Ντάνι Άλβες αυτή τη φορά. Στο 61΄ ο  Γερμανός γκολκίπερ αναγκάστηκε να βγει αρκετά μακριά από την εστία του για να προλάβει τον Νεϊμάρ που είχε φύγει στην πλάτη της γερμανικής άμυνας.

Στο 77΄ ο Μέσι απέφυγε τους πάντες έξω από την περιοχή και με συρτό σουτ άνοιξε το σκορ, για να διπλασιάσει τρία λεπτά αργότερα απέναντι σε μια αποσβολωμένη άμυνα με ένα γκολ που μόνο εκείνος μπορούσε να πετύχει, εκθέτοντας ξανά την αμυντική της Μπάγερν με το 77ο γκολ του στο Champions League, χάρις στο οποίο ξεπέρασε εκ νέου τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην πρώτη θέση όλων των εποχών (76).

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεϊμάρ, που για ακόμη μία φορά έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ιδανικά τον Νόιερ για το 3-0, με την «αγία τριάδα» της Μπαρτσελόνα (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) να φτάνει μόνη της τα 111 γκολ για φέτος.

Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Κίτρινες: Ντάνι Άλβες, Νεϊμάρ, Πικέ – Τσάμπι Αλόνσο, Μπενάτια, Μπερνάτ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μασεράνο (89΄ Μπάρτρα), Άλμπα, Ντάνι Άλβες, Ράκιτιτς (82΄ Τσάβι), Μπουσκέτς, Ινιέστα (87΄ Ραφίνια), Σουάρες, Μέσι, Νεϊμάρ.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπενάτια, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Τιάγκο Αλκάνταρα, Σβαϊνστάιγκερ, Λεβαντόφσκι, Μίλερ (79΄ Γκέτσε).

champions leagueΜέσιΜπάγερνΜπαρτσελόνα