Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026
12.8 C
Athens

Άλιμος: 15χρονος έπαθε ανακοπή σε γυμναστήριο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Άλιμος: Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (22.10.2025) σε γυμναστήριο στον Άλιμο.

Ενα 15χρονο παιδί την ώρα που ήταν στο γυμναστήριο που βρίσκεται στον Άλιμο έπαθε ανακοπή καρδιάς και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Το παιδί μεταφέρθηκε εν ζωή με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπείο Βούλας. Αφού δέχτηκε εκεί τις πρώτες βοήθειες κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου και διασωληνώθηκε.

Ο 15χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ έχει και κάταγμα στο ινιακό οστό πιθανότατα από την πτώση μόλις έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο γυμναστηριο.

Ροή Ειδήσεων

Δημοσκόπηση Interview: Η ΝΔ στο 34,1%, με το ΠΑΣΟΚ 18,7 μονάδες πίσω

Στο 34,1% βρίσκεται η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου σύμφωνα...

ABC News: Φόβοι για ενεργοποίηση «πυρήνων εν υπνώσει» του Ιράν στη Δύση μετά την εξόντωση Χαμενεΐ

Αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν σημάνει συναγερμό για το ενδεχόμενο...

Αποκλιμακώνεται η τιμή σε φυσικό αέριο και πετρέλαιο μετά το ράλι ανόδου

Η τιμή του ευρωπαϊκού φυσικού αερίου υποχώρησε περίπου 15% σήμερα (10/03),...

Θεσσαλονίκη: Ο αδελφός της 5χρονης αποκάλυψε την υπόθεση – Στον ανακριτή ο 35χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος της ανιψιάς του

Κακουργηματική δίωξη ασκήθηκε στον 35χρονο που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες