Survivor Spoiler: Ανατροπή με το «καλησπέρα» - Κάποιοι θα γυρίσουν πριν καν φτάσουν στην παραλία

Survivor Spoiler: Σε αναμονή του πρώτου τρέιλερ του Survivor, που θα έρθει απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο, ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμη στοιχείο για το ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, διαφορετικοί μεταξύ τους χαρακτήρες καλούνται να συμβιώσουν και να επιβιώσουν σε ένα εξωτικό νησί στην Καραϊβική, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης ζωής.

Μακριά από όλα όσα είχαν συνηθίσει μέχρι τώρα. Ποιοι θα αντέξουν και ποιοι θα λυγίσουν; Το #SurvivorGR επιστρέφει στις ρίζες του. Αυτό το Φθινόπωρο, στον #SkaitvGR», αναφέρει το κανάλι στο νέο του post στα social media.

Survivor 2024: Η μεγάλη ανατροπή με το «καλησπέρα»

Σίγουρα αυτό τα λέει όλα και δεν λέει τίποτα συνάμα. Γιατί το Survivor θα έχει τη μεγάλη ανατροπή από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Η έναρξη θα γίνει με αποχώρηση κι ίσως να μην είναι μόνο μία. Αφού όλοι οι παίκτες θα περάσουν από δοκιμασία μέχρι να φτάσουν στην παραλία. Έτσι την ώρα που θα χωριστούν οι φυλές κάποιοι από αυτούς που ταξίδεψαν για τη συμμετοχή τους στο ριάλιτι, θα πρέπει να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα.

«Όποιος αντέξει…», λοιπόν από την πρεμιέρα του Survivor. Ενώ ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο 14 παίκτες μαζί με τον Γιώργο Λιανό και το συνεργείο της παραγωγής. Τις επόμενες ημέρες αναχωρούν και οι υπόλοιποι για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων. Από εκεί και πέρα ξεκινά και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα. Ενώ ο ΣΚΑΪ δεν έχει εντάξει ακόμη στο πρόγραμμα των επόμενων δύο εβδομάδων το ριάλιτι. Αντίθετα στη ζώνη 9-11 υπάρχουν στο πρόγραμμα κινηματογραφικές ταινίες, αλλά χωρίς ανακοίνωση τίτλων από τη Δευτέρα 16/9 και μετά.

Αυτή είναι και η πρώτη πιθανή ημερομηνία για την πρεμιέρα, αν τελικά καταφέρουν να γυρίσουν τα πρώτα επεισόδια στην ώρα τους.