Νίκαια: Σύλληψη 36χρονου για ενδοοικογενειακή βία

Έναν πραγματικό εφιάλτη βίωσε μητέρα και παιδί από τα χέρια του συζύγου της μέσα στο σπίτι τους στη οδό Γέμελου στη Νίκαια.

Στη σύλληψη ενός 36χρονου άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία προχώρησαν αστυνομικοί το βράδυ της Δευτέρας 26 Αυγούστου στη Νίκαια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 36χρονος δράστης συνελήφθη στη Νίκαια για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της εξύβρισης και του βιασμού μετά την καταγγελία της συζύγου του. Όλα έγιναν όταν το μεσημέρι εκείνης της ημέρας ο δράστης γύρισε στο σπίτι του μεθυσμένος. Τότε ξεκίνησε να βρίζει και να απειλεί την σύζυγό του και τα ανήλικα παιδιά του, ένα κορίτσι 9 χρόνων και ένα 6χρονο αγοράκι.

Kατευθύνθηκε προς την 9χρονη κόρη του προσβάλλοντας την και χτυπώντας την με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Το προηγούμενο βράδυ σύμφωνα με την καταγγελία της συζύγου του o κατηγορούμενος την εξανάγκασε με απειλές και με βία σε συνουσία παρά την θέληση της.

Εκδόθηκαν αναζητήσεις για την σύλληψη του και τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη.

Ο 36χρονος συνελήφθη κατευθείαν από τις αρχές και του έγινε λήψη βιολογικού υλικού. Τόσο στη μητέρα όσο και στα ανήλικα παιδιά της θα γίνει ιατροδικαστική εξέταση ώστε να επιβεβαιωθούν τα όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Οι τρεις τους φιλοξενούνται σε δομή της αστυνομίας μετά από αίτημα της μητέρας που φοβάται για τις ζωές τους.

Με πληροφορίες από Καθημερινή