Θλίψη στον αθλητικό, επιχειρηματικό και πολιτικό κόσμο από τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη του νεότερου

Νεκρός βρέθηκε στις ΗΠΑ ο τριαντατετράχρονος Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη βρισκόταν στο Κλίβελαντ για συναντήσεις που αφορούσαν την Intralot.
Σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Κόκκαλη αναφέρει: «Η οικογένεια Κόκκαλη με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνει τον αιφνίδιο θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ετών 34, κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ταξιδιού στο Κλίβελαντ των ΗΠΑ, Σάββατο 14 Ιουλίου 2018».

Η ενασχόληση του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε πριν από περίπου 10 χρόνια.

Είχε παράλληλα ασχοληθεί και με άλλα πρότζεκτ της ΠΑΕ όπως οι σχέσεις με τους χορηγούς, το επίσημο σάιτ του συλλόγου αλλά και υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με τα μέλη. Η ειδικότητά του είναι η νέα τεχνολογία έχοντας σπουδάσει στις ΗΠΑ, διοίκηση επιχειρήσεων.

Εδώ και χρόνια, διατηρούσε σχέση με την Μαρία Τσούτσια.

Ανακοινώσεις εξέδωσε τόσο η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όσο και οι άλλες ομάδες, αλλά και επιχειρηματίες και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«H οικογένεια του Ολυμπιακού θρηνεί για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Θερμά συλλυπητήρια στον Σωκράτη Κόκκαλη και σε ολόκληρη την οικογένεια του εκλιπόντος. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, θρηνούν για τον απροσδόκητο χαμό του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Διοίκηση και προσωπικό του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σωκράτη Κόκκαλη».

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

«Είμαι συγκλονισμένος από τον χαμό ενός υπέροχου νέου ανθρώπου, του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τον Σωκράτη τον συμπαθούσα και τον εκτιμούσα ιδιαίτερα. Η ευγένεια του και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τον έκαναν ξεχωριστό και αγαπητό σε όλους μας. Στον Σωκράτη Κόκκαλη, που του έτυχε η σκληρότερη δοκιμασία που μπορεί να τύχει σε άνθρωπο, εύχομαι να βρει δύναμη από την αγάπη της οικογένειας του, του κόσμου και την συμπαράσταση όλων μας.

Ας έχει καλές τις αιώνιες θάλασσες!».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του κ. Σωκράτη Κόκκαλη για τον απροσδόκητο χαμό του γιού του Σωκράτη. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, τα λόγια χάνουν την αξία τους και τα μάτια βουρκώνουν. Ένας νέος άνθρωπος, ένας αγνός Ολυμπιακός, χαμογελαστός και ευγενής σε κάθε του έκφραση, έφυγε τόσο ξαφνικά και άδικα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη για τον αναπάντεχο χαμό του».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης

«Η ΠΑΕ Άρης εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον απροσδόκητο χαμό του γιου του, Σωκράτη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…»

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

«Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε, μέσω ανακοίνωση της, τα συλλυπητήρια στην οικογένεια Κόκκαλη. «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τη θλίψη της για τον αδόκητο χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη. Τα θερμά συλληπητήρια από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στους οικείους του εκλιπόντος, που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση».

H ανακοίνωση της Super League

«O πρόεδρος της Super League Ευ. Μπαταγιάννης και σύσσωμο το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Β’ Αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία 34 ετών».

Η ανακοίνωση του Δημήτρη Μελισσανίδη

«Θα ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου οδύνη στην οικογένεια του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, που βυθίστηκε στο πένθος από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό ενός νέου και ιδιαίτερα αξιόλογου ανθρώπου.
Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

Συληπήτηρια έστειλαν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής, όπως ο Γιάννης Μώραλης, ο Παναγιώτης Φσούλας, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο Βασίλης Λεβέντης, κλπ.