Ο βουλευτής Α.Φωκάς σε αμόκ λαϊκισμού ζητά…. "Να καεί η “π@@@άνα” η Βουλή!"

Ασφαλώς οι πιο φανατικοί οπαδοί που βρέθηκαν στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ …απόλαυσαν το σκηνικό, αλλά ενώ ως Reportplus.Gr έχουμε σαφή θέση υπέρ του ΠΑΟΚ για την αδικία που υφίσταται με την απώλεια στα χαρτιά ενός τίτλου που άξιζε να πάρει μέσα στο γήπεδο, δεν γίνεται να μην επισημαίνουμε τον άκρατο λαϊκισμό ενός εν ενεργεία βουλευτή που απαιτεί… “να καεί, η π@@@άνα η Βουλή”!

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, ξεπέρασε τα όρια στην προσπάθειά του να κερδίσει ψηφαλάκια… Το βίντεο του Reportplus.gr που τον προλαβαίνει… την ώρα που τελειώνει τη φράση του, ενώ επαναλαμβάνει χαμογελαστός το σύνθημα των οπαδών, τον εκθέτει ανεπανόρθωτα.

Ο κ. Φωκάς “συλλαμβάνεται” να καθυβρίζει και να ζητά να καεί η Βουλή στην οποία μπήκε με ψήφους Ελλήνων πολιτών και …αγωνίζεται για να ξαναμπεί.  Η συμπεριφορά του, επιεικώς, αποτελεί μνημείο εμετικής υποκρισίας, λαϊκισμού και πολιτικής ανηθικότητας, απέναντι ακόμα και στους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που προσπαθεί να “γοητεύσει” με τη συμπεριφορά του.

Ο κ. Φωκάς, δεν οφείλει απλά μια συγγνώμη απέναντι στον κοινοβουλευτισμό. Οφείλει να παραιτηθεί, να παραδώσει την έδρα του και να παραμείνει εκτός Βουλής, συνεχίζοντας -αν το επιθυμεί- να απαιτεί αυτή να καεί!

Η αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ είναι καταφανέστατη. Του στερούν ένα πρωτάθλημα που κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους. Όμως αποτελεί διπλή αδικία για τη νοημοσύνη του φίλαθλου κόσμου, η συμπεριφορά τέτοιων βουλευτών, που νομίζουν ότι θα κερδίσουν ψήφους παίζοντας με την αγανάκτηση του κόσμου.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: