Λοβέρδος για Novartis: Πρακτικές αρχισυμμορίτη απ’ τον κ. Τσίπρα

Για πρακτικές αρχισυμμορίτη και πλεκτάνη σε βάρος του αντιπολιτευόμενου κόσμου επειδή δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος της αποτυχίας και θέλει να παραπλανήσει την κοινή γνώμη, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ Ανδρέας Λοβέρδος για την υπόθεση Novartis από το βήμα της Βουλής.

Πρόκειται, είπε, για αήθη προσπάθεια να με θέσουν εκτός πολιτικής. «Έχω διαγράψει 18 χρόνια πολιτικής ζωής, με διαφάνεια και απόλυτο σεβασμό στα χρήματα του ελληνικού λαού. Κάποιοι αχρείοι τόλμησαν να θέσουν χείρα σε αυτό» δήλωσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ.

Για τους μάρτυρες

«Οι μάρτυρες το μόνο που καταθέτουν είναι ψεύδη άθλια», τόνισε.

Για την τιμολόγηση των φαρμάκων

Σε ό,τι αφορά την τιμολόγηση φαρμάκου για την οποία «κατηγορείται» έσπευσε να πει ότι καμία φαρμακευτική εταιρεία δεν του ζήτησε ποτέ το παραμικρό. «Το μόνο που με συνέδεε με αυτές ήταν εξώδικα για τις μειώσεις που έκανα», ξεκαθάρισε.

«Λένε ότι μείωσα τις τιμές και έκανα εξαιρέσεις στη Novartis. Από εμένα η εταιρεία αυτή έχασε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, αυτό προκύπτει από τα στοιχεία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «Υποστηρίζουν ότι έκανα εξαιρέσεις σε 12 φάρμακα αλλά στα επτά από αυτά επί των ημερών μου είχαν μειώσει και τα δυο σταθερές τιμές».