Nέα πειθαρχική διαδικασία κατά Γιαννακόπουλου από την EuroLeague - Απειλή για ισόβιο αποκλεισμό

Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Κώστα Γιαννακόπουλου περίμεναν στον Παναθηναϊκό, νέα… ενημέρωση για πειθαρχική διαδικασία κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ έλαβαν τελικά! Η EuroLeague ενημέρωσε σήμερα το πρωί (30/4) τους “πράσινους” ότι ξεκίνησε άλλη μία πειθαρχική διαδικασία κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με αφορμή τα πρόσφατα ποσταρίσματα που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ.

Η νέα κλήση της EuroLeague γίνεται στο πλαίσιο του ισόβιου αποκλεισμού που φαίνεται ότι επιδιώκει για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και την τιμωρία του Παναθηναϊκού με την αποκλεισμό της έδρας του για πολλές αγωνιστικές τη σεζόν 2018-19.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα ανήμερα του τέταρτου αγώνα της σειράς με τη Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός είχε λάβει άλλη μία ενημέρωση για πειθαρχική διαδικασία, με αφορμή πάλι μηνύματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο Instagram. Μία ημέρα νωρίτερα είχε ξεκινήσει και πειθαρχική διαδικασία κατά του Μάνου Παπαδόπουλου για τις δηλώσεις του μετά τον τρίτο αγώνα με την Ρεάλ.

Sport24