Ο Μελισσανίδης γρονθοκόπησε τον Κούγια σε μαγαζί της Βουλιαγμένης

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Αλέξη Κούγια!

Nωρίτερα σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφάσισε να καταγγείλει τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, για την «αιχμηρή» ανακοίνωση του συλλόγου του σχετικά με τον διαιτητή που θα «σφυρίξει» στην κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, Άγγελο Ευαγγέλου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης, ήταν κάτι παραπάνω από «φορτωμένος» με τον διάσημο ποινικολόγο και αμέσως μόλις τον συνάντησε σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης το απόγευμα της Παρασκευής, ξεκίνησε λογομαχία μεταξύ των δύο παραγόντων, με τον «Τίγρη» να του επιτίθεται, να τον αρπάζει από τη γραβάτα, να τον γρονθοκοπεί και να τον ρίχνει τελικά στο έδαφος, φωνάζοντας του παράλληλα σε έξαλλη κατάσταση!

Φυσικά στο μαγαζί επικράτησε πανικός, ενώ χρειάστηκαν πάνω από δέκα άτομα για να χωρίσουν τελικά τους δύο άνδρες και να απομακρύνουν τον απίστευτα οργισμένο Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος εξακολουθούσε να βρίζει τον Αλέξη Κούγια και να τον κατηγορεί με βαρύτατες κουβέντες για… σύγκλιση συμφερόντων και απόλυτη ταύτιση απόψεων με πρόεδρο μεγάλου συλλόγου της Super League…

Μετά από αυτό το ατυχές περιστατικό το απόγευμα της Παρασκευής, ο κ. Κούγιας μετέβη στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα, προκειμένου να καταθέσει μήνυση και να προβεί σε νομικές ενέργειες εις βάρος του κ. Μελισσανίδη.

Πηγή: www.sdna.gr