Σοβαρό επεισόδιο με τον Γιάννη Λαγό στη Βουλή – Παραλίγο να πέσει ξύλο - Κλήθηκε η φρουρά (βίντεο)

Νέο σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή, όταν ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός που βρίσκονταν στο βήμα, άρχισε να επιτίθεται στην Κυβέρνηση και παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ξυδάκη.

Πώς ξεκίνησε το περιστατικό

Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να επικαλείται την επιστολή των παμμακεδονικών ενώσεων προς τους βουλευτές η οποία απειλούσε με ισόβια σε όσους υπογράψουν για σύνθετη ονομασία στο σκοπιανό.

«Βγήκε και έκλαιγε ο πρόεδρος της Βουλής» είπε ο Γιάννης Λαγός και όταν από τα έδρανα κάποιοι διαμαρτυρήθηκαν άρχισε να φωνάζει: «Σταμάτα ρε, προδότη! Προδότες, πουλημένοι!».

Η έντονη αντίδραση Ξυδάκη

Εκείνη την ώρα σηκώθηκε ο Νίκος Ξυδάκης του ΣΥΡΙΖΑ και του έκανε νόημα να κατέβει από το βήμα. «Φύγε από δω ρε!» του φώναξε ο Γιάννης Λαγός.

Ο Νίκος Ξυδάκης δεν έκανε πίσω και πήγε μπροστά του διαμαρτυρόμενος έντονα, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα.

Φώναξε τη Φρουρά ο Σπύρος Λυκούδης

Από την πλευρά του ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης, φώναξε την φρουρά της Βουλής να παρέμβει και αμέσως ηρέμησε η κατάσταση.

«Αποκλείεται να συνεχίσει την διαδικασία το προεδρείο με τέτοια εξυβριστική συμπεριφορά. Εάν συνεχιστεί θα έχουμε χειρότερη εξέλιξη, Καλύτερη απάντηση από την δική σας ηρεμία δεν πρόκειται να υπάρχει» είπε ο Σπύρος Λυκούδης.

Δείτε βίντεο: